In Blogi

blank

2.4.2019

Yrityspalvelusetelin haku alkoi Jyväskylässä

Kaipaako bisneksenne uutta buustia? Ovatko liiketoiminnan kehittämisasiat ajankohtaisia? Jyväskylän kaupungin yrityspalveluseteli tarjoaa loistavan mahdollisuuden hyödyntää kehittämisessä ulkopuolisia asiantuntijoita omakustannehintaan. Yrityspalveluseteliä voi hakea huhtikuun ajan, joten toimi nopeasti.

1000 eurolla asiantuntijatyötä

Haluatteko rakentaa yrityksenne tai tuotebrändin vetovoimaisuutta, onko markkinointi tarpeeksi suunnitelmallista tai kaipaako verkkosivustonne nykyaikaistamista? Tässä muutamia esimerkkejä asioista, joiden kehittämiseen ja toteuttamiseen yrityspalveluseteliä voi käyttää.

Jyväskylän kaupunki kannustaa yrityspalvelusetelin avulla jyväskyläläisiä yrityksiä hakemaan kasvua ja rakentamaan systemaattista tapaa kehittää ja laajentaa toimintaa. Setelillä voi ostaa asiantuntijapalveluja yrityksen kehittämiseen. Sen arvo on 5 000 euroa ja palvelun omavastuu 20 %, jonka Jyväskylän kaupunki laskuttaa yritykseltä palvelun tuottamisen jälkeen.

Kenelle

Yrityspalveluseteliä voivat hakea kaikki Jyväskylän kaupungin alueella toimivat pk-yritykset (kotipaikka ja/tai toimipaikka tulee olla Jyväskylässä). Yritysmuoto voi olla mikä tahansa. Pääasia, että on halua kehittyä ja kasvaa.

Näin haet

Setelin myöntämisestä päättää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö. M1 on palvelun tuottaja. Tarjoamiimme palvelutuotteisiin voi käydä tutustumassa palse.fi-palveluportaalissa.

  • Asiakaslähtöiset verkkosivut tai verkkosivu-uudistus
  • Yrityskuvan / tuotebrändin kehittäminen
  • Markkinoinnin strategia ja toimenpidesuunnitelma
  • Sisältömarkkinoinnin startti
  • Sähköinen kysely liiketoiminnan kehittämisen tueksi

Huhtikuun 1. päivä aukeaa vuoden 2019 ensimmäinen haku, seuraava haku on syksyllä. Seteliä haetaan 1.4.-30.4.2019 Cloudia-järjestelmän kautta.

Lisätietoja ja hakuohjeet täältä

blank

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteys, niin jutellaan.

Nina Lehtomäki
markkinointiviestinnän asiantuntija
puh. 044 974 8661
[email protected]

Heli ja kauppiaspariskunta