Tilasuunnittelu kaikkiin yrityksesi tarpeisiin

Tilasuunnittelu on osa brändityötä, jolla luodaan yrityksesi kokonaisvaltainen imago. Onnistunut tila vetoaa positiivisesti sekä järkeen että tunteisiin.

Millaisia asioita asiakkaasi aistii, kun hän astuu yrityksesi tiloihin? Välittyykö tiloistasi asiantuntemus ja luotettavuus? Ehkä rento ja leikkisä fiilis?

Strategia, viestintä ja visuaalisuus tulevat näkyviksi fyysisissä ympäristöissä. Siksi on tärkeää, että tilasi myös henkivät brändi-ilmettäsi ja erottavat sinut positiivisesti kilpailijoista.

Tilasuunnittelijamme luo liike- ja työskentelytilat, messuosastot sekä esiintymislavat, jotka tukevat yrityksesi ilmettä, jäävät mieleen ja muodostavat viihtyisän ja toimivan ympäristön.

Suunnittelemme vuosikymmeniä eteenpäin kestäviä ratkaisuja. Ajattomuus, luonnolliset ja ekologiset materiaalit ovat tilasuunnittelumme kulmakivet.

LIIKETILAT

Liiketilojen suunnittelussa tiloista ei tehdä vain mukavia ja kauniita, vaan huomioidaan niin tilan toiminnallisuus, sosiaalinen ulottuvuus kuin terveellisyys ja turvallisuus.

Tilasuunnittelulla ja sisustuksella luoda erilaisia ympäristöjä, joiden ärsykkeet hivelevät aisteja: nostavat vireystasoa tai rauhoittavat ja rentouttavat.

Tila voi esimerkiksi houkutella asiakkaasi luontevaan yhdessä oleskeluun tai vaikka inspiroida shoppailemaan!

MESSUOSASTOT

Kuinka erottua kaikista niistä yrityksistä, jotka kilpailevat asiakkaidesi huomiosta eri brändejä vilisevillä messuilla? Hyvällä tilasuunnittelulla ja muistiin jäävällä ilmeellä tietenkin!

Messuosastoa suunnitellessa erityistä ammattitaitoa tarvitaan, kun koko yrityksen sielu ja suuret ajatukset pitää esittää rajatussa tilassa. Onnistunut messuosasto välittää faktasi vakuuttavasti ja jättää jälkensä asiakkaan tunnemuistiin.

TYÖTILAT

Työtila on työkalu, joka voi tehdä työstä tehokkaampaa – tai toisaalta heikentää työsuoritusta.

Sisäilma, valaistus, akustiikka ja ergonomia vaikuttavat kaikki jaksamiseen ja hyvinvointiin työpäivän aikana.

Hyvä työtila auttaa jaksamaan, inspiroi esiin uusia ajatuksia ja lisää viihtyisyyttä. Hyvinvointia edistävät työskentelytilat ovat ehdottomasti sijoitus.

YHTEINEN VISIO

Suunnittelu alkaa tapaamisesta, haastattelusta ja tiloihin tutustumisesta. Käymme kanssasi läpi budjetin, aikataulun ja tavoitteesi.

SUUNNITTELU

Tilasuunnittelijamme tekee suunnitelman materiaaleista, muodoista, valoista ja värien käytöstä.

TOTEUTUS

Pidämme huolta myös jatkotyöstä: suunnittelun lisäksi materiaalien ja työn kustannukset lasketaan mukaan budjettiin.

Tilasuunnittelijamme Mari on käytäntö edellä -nainen, joka kiinnittää huomiota erityisesti tilojen muunneltavuuteen. Toimiva tila taipuu moneen, ja se on helppo päivittää myös tuleviin tarpeisiin.

”Rakastan tilojen suunnittelemista ja kaikkea sisustukseen liittyvää. Tämä on intohimoni, ja tilasuunnittelu on minulle luontevaa luomistyötä. Ikinä ei ole sellaista tilannetta, ettei tila inspiroisi keksimään uutta. Parasta on nähdä epämääräisen tilan muuttuvan harmoniseksi kokonaisuudeksi. Kun tila on onnistunut ja asiakas tyytyväinen, olen tyytyväinen työhöni.”

Mari Lamberg
tilasuunnittelija