Digitaaliset ratkaisut

Jätätkö vaikuttavan digijalanjäljen? Tiedätkö, missä kanavissa asiakkaasi viettävät aikaa? Jos digistrategiasi on vielä tekemättä, on korkea aika aloittaa!

Yhä useammin tieto haetaan Googlesta ja sosiaalinen media vaikuttaa kulutustottumuksiin enemmän ja enemmän. Tiedätkin jo varmasti, että sivustosi tulee optimoida hakukoneystävälliseksi ja brändisi on hyvä näkyä somessa.

Yhdessä rakennamme yrityksellesi digitaalisen myyntikoneiston. Autamme tekemään digistrategian ja hallitun toteutuksen, joka ohjaa asiakkaat kaikissa ostopolun vaiheissa määrätietoisesti kohti kauppaa.

VERKKOSIVUT & LANDING PAGET

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti, tuotteesi ympärivuorokautinen myyjä ja liidien generoija. Ne ovat paikka, josta asiakas lähtee ensimmäisenä etsimään lisätietoja yrityksestäsi – ovathan sivusi siis ammattimaiset ja ajan tasalla?

Landing page eli laskeutumissivu on yksittäinen sivu, joka tehostaa kampanjoitasi. Se rakennetaan erityisesti yhtä toimintakehotusta varten ja on tärkeä osa kampanjan myyntiä ja liidien generoimista.
Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut ja laskeutumissivut alusta asti – web-hotelli- ja ylläpitopalveluista kielenhuoltoon.

VIDEOT & ANIMAATIOT

Liikkuva kuva on loistava ärsyke ja luontainen huomion varastaja. Video välittää tunteen paremmin kuin mikään muu media, ja sen sitouttamisprosentti on omaa luokkaansa.

Markkinoijalle nettivideoiden hienous on siinä, että ne voidaan kohdentaa juuri oikeille katsojille, esimerkiksi ikäryhmän, alueen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Saat myös tarkan analytiikan siitä, kuinka monta kertaa videotasi on katsottu ja kuinka siihen on reagoitu.

Teemme mainos- ja markkinointivideoita mm. TV:hen, YouTubeen, Facebookiin, screeneihin, myymälänäyttöihin – ja mihin tahansa sinulle relevanttiin kanavaan!

DIGIMARKKINOINTI & SOME

Ostopolku alkaa tavallisesti asiakkaan itsenäisesti tekemästä tiedonhausta. Nykyään se tarkoittaa ensisijaisesti Googlella tehtäviä hakuja sekä sosiaalisen median kanavista etsittyjä kokemuksia ja referenssejä.

Hyvästä hakukoneoptimoinnista ja some-presenssistä huolimatta orgaaninen tulos ei välttämättä aina yllä parhaisiin tuloksiin.

Näkyvyyttä voi edistää tehokkaasti hakukonemainonnalla ja mainostetuilla some-postauksilla, joiden avulla pääset kilpailemaan parhaista sijoista. Digimainontaan sijoitettu mainoseuro tulee usein moninkertaisena takaisin. Toisin kuin perinteisen mainoksen tehoa, hakusanamainonnan tuloksia on mahdollista analysoida erittäin tarkasti.

Kaikki alkaa yhteisestä tapaamisesta. Kartoitamme tarpeesi ja etsimme kanavat, joissa asiakkaasi ovat.


Suunnittelemme toimivan digikokonaisuuden ja luomme haluttuihin kanaviin sopivat sisällöt. Toteutamme kaiken, minkä suunnittelemme.


Lopputuloksena enemmän näkyvyyttä, myyntiä ja tyytyväinen asiakas. Autamme myös analysoimaan tulokset.

Näy ja kuulu siellä, missä asiakkaasi ovat. Pidämme huolen siitä, että digistrategiasi on ajan tasalla.

Matti on mediatekniikan insinörtti, jolla on yli 10 vuoden kokemus digi-hommista ja takanaan osaava digitiimi.

Matti Humalamäki
digiguru