Ulkoistettu markkinointi- ja tuotantotiimisi

Olemme kumppanisi markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Markkinointi- ja tuotantotiimillämme on pitkän linjan kokemus suurten ketjujen päivittäisestä markkinoinnista sekä yksittäisten kampanjoiden tehokkaasta tuottamisesta.

Yhdellä puhelulla saat kaiken suunnittelusta toteutukseen – jatkuvana palveluna tai kohdennettuina täsmäiskuina, juuri tarpeesi mukaan.

JATKUVA MARKKINOINNIN TOTEUTUS

Moderni markkinointi ja sen monipuoliset kanavat vaativat laajaa osaamista. Jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, rakennamme osaajistamme tarpeisiisi sopivan tiimin, joka hoitaa markkinointisi strategisesta suunnittelusta päivittäisiin markkinoinnin toteutuksiin saakka.
Pitkäaikaisena kumppanina saat meiltä juuri sinun yritykseesi erikoistuvan joukon ammattilaisia, joka tuntee tyylisi ja jolta löytyy keskitetysti kaikki tarvittava materiaali markkinointisi tarpeisiin.
Brändin kirkkaus syntyy suurien linjojen yhteneväisyydestä. Pidetään yhdessä huolta, että brändisi näyttää ja kuulostaa itseltään läpi koko markkinoinnin.

KAMPANJOIDEN TOTEUTUS

Onnistunut kampanja saa aikaan toimintaa. Se puhuttaa ja liikuttaa, yllyttää osallistumaan, poimimaan tuotteen hyllystä ja klikkaamaan jaa-painiketta somessa. Joskus kampanjat lähtevät lentoon ja nousevat viraaleiksi – synnyttäen jopa ilmiöitä.

Kampanjat ovat lyhytkestoisia markkinointitapahtumia, joilla pureudutaan rajattuun tavoitteeseen, kuten näkyvyyden lisäämiseen, tuotelanseeraukseen tai jo syntyneiden mielikuvien muokkaamiseen. Koska kampanjan elinkaari on rajattu, kampanjassa voi olla rohkea ja ottaa enemmän riskejä kuin esimerkiksi päivittäisessä markkinoinnissa.

Kampanja on hyvä paikka testata, kuinka kohderyhmä ottaa tuotteen tai palvelun vastaan. Jotta kampanjasi ei olisi huuto tuulessa, kannattaa sen sanoma ja ilmiasu suunnitella tarkkaan.

KAUPPIASPALVELUT

Liikkeesi ilme, liiketilassa esillä olevat teippaukset ja asiakkaiden postilaatikkoon tipahtavat tarjouslehtiset luovat mielikuvan yrityksestäsi ja vaikuttavat asiakaskokemukseen. Hyvin suunnitellut materiaalit ovat tärkeä myynnin väline ja ohjaavat asiakasta haluttuun toimintaan.

Kauppiaspalveluihin erikoistunut tiimimme suunnittelee sinulle kilpailukykyisen myymäläbrändin tai toteuttaa materiaalit ketjusi ilmettä mukaillen joustavasti, myymäläsi yksilöllistä vivahdetta unohtamatta. Onhan jokainen myymälä hieman erilainen Lapin jängältä suurkaupungin sykkeeseen.

Ammattilaisemme palvelevat sinua aina kun tarvitset. Saat päivittäistavaramainokset, digitaalisten kanavien materiaalit, kampanjasuunnittelun ja kaiken markkinointiin tarvittavan yhdellä puhelulla. Olemme apunasi aina!

Kaikki alkaa yhteisestä tapaamisesta, jossa käydään läpi tarpeesi ja etsitään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.


Rakennamme osaajistamme tiimin, joka suunnittelee markkinointitoimenpiteesi alusta loppuun jatkuvana palveluna.


Tehokas tuotantotiimimme toteuttaa myös lyhyet kampanjat ja markkinointimateriaalit täsmäiskuina.

Yksi ihminen ei pysty kaikkeen. Siksi meiltä löytyy mahtava porukka markkinoinnin ammattilaisia.

”On hienoa huomata, kuinka oman kentän tuntemuksella ja vuosikausien kokemuksella voi aidosti auttaa kauppiaita markkinoinnissa. Kaikista parasta on se, kun uusi asiakas soittaa ja kertoo kuulleensa, että meiltä saa parhaan palvelukokonaisuuden. Se innostaa tekemään yhä enemmän ja paremmin.”

Heli Lyyra
kauppiaspalvelut