Strategiat ja suunnitelmat

Strateginen suunnittelu on yrityksen kilpailukyvyn kehittämistä ja perustan rakentamista toiminnalle. Ilman strategiaa on vaikea menestyä.

Tavoitteet määrittelevät, mihin mennään. Strategia puolestaan kertoo keinot, kuinka ne saavutetaan. Me olemme apunasi, olipa kyse markkinointi-, viestintä-, sisältö- tai brändistrategian luonnista.

Huolehdimme myös siitä, että strategiat kiteytyvät toimintasuunnitelmaan, joka ohjaa arjen työtä konkreettisesti ja tehokkaasti.

MARKKINOINTISTRATEGIAT

Missä yrityksesi haluaa olla vuoden kuluttua? Tai viiden vuoden kuluttua? Entä kuinka sinne päästään?
Markkinointistrategia kokoaa tavoitteesi ja resurssisi yhdeksi suunnitelmaksi. Sen avulla suunnataan markkinointi-investoinnit sinne, missä niistä on todella hyötyä.
Markkinointistrategiassa otetaan huomioon yrityksen vahvuudet, kilpailijat, positio, kohderyhmät, asiakaspolut, budjetti ja aikataulu. Emme hyväksy haihattelua vaan teemme avuksesi faktoihin perustuva kartan, jonka avulla suunnistat tavoitettasi kohti.

BRÄNDITYÖ

Brändi koostuu yrityksen itsensä antamasta mielikuvasta (imago) ja maineesta, joka syntyy kosketuksessa asiakkaaseen. Brändimielikuva syntyy, halusitpa tai et. Siihen voi kuitenkin vaikuttaa määrätietoisella toiminnalla.

Oli kyse asiakaslupauksestasi, bussin kylkeen liimatusta mainoksesta tai asiakkaan kohtaamisesta arkisessa tilanteessa, jokainen tilanne jättää vastaanottajalle jonkinlaisen muistijäljen. Nämä kohtaamiset rakentavat yrityksesi mainetta ja brändiäsi.

Ovatko yrityksesi antamat mielikuvat linjassa liiketoimintasi tavoitteiden kanssa? Varmistetaan yhdessä, että brändistäsi rakentuu vahva ja halutunlainen.

ILMEET & SISÄLTÖSUUNNITELMAT

Totuus on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikä mikään ei ole liian pientä suunniteltavaksi!

Teemme räätälöidyt viestintä-, markkinointi-, sisältö- ja kampanjasuunnitelmat monikanavaisesti ja ammattilaisen ottein.

Yksityiskohtaiset suunnitelmat sisältävät selkeän roadmapin kokonaisbudjetteineen ja aikatauluineen.

Autamme myös asiakaskokemuksen suunnittelussa fyysisessä ympäristössä. Tilasuunnittelijamme loihtii brändi-ilmettäsi henkivät suunnitelmat muun muassa asiakaspalvelutiloihin, työskentely- ja liiketiloihin, messuosastoille sekä esiintymislavoille.

Kaikki alkaa yhteisestä tapaamisesta. Kartoitamme tarpeesi, analysoimme markkinasi, kohderyhmäsi ja myyntipolkusi.


Hiomme ydinviestisi kirkkaiksi ja luomme toimivan strategian. Saat selkeän suunnitelman ja kartan askeleista, jotka vievät tavoitteitasi kohti.


Toteutamme kaiken, minkä suunnittelemme. Autamme myös analysoimaan tulokset.