Monikanavamarkkinoinnin erikoisyksikkö palveluksessasi

Kaipaatko taustavoimia, jotka virittävät markkinoinnin ja mainonnan toimenpiteet tehostamaan myyntiä ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista? Meiltä M1:stä löytyy koko joukkueellinen markkinointiviestinnän ammattilaisia, jotka heittävät itsensä ja osaamisensa täysillä peliin.

Olemme monikanavamarkkinoinnin taitajia, jotka hallitsevat niin perinteisen kuin nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen. Erityisen hyviä olemme brändien rakentamisessa ja kaupan alan mainostuotannossa. Olemme asiakkaillemme markkinointiviestinnän kumppani ja työrukkanen. Tuotamme arvoa strategista näkemystä tuovana markkinoinnin asiantuntijana, luovana ideanikkarina sekä tehokkaana käytännön toteuttajana.

Mitä ovat TAVOITTEESI?

Me voimme auttaa pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja tekemisen varmuudella. Jos arvostat kumppania ja ketterää tekijää, jolla on luovaa ongelmanratkaisukykyä, rohkeita ideoita ja tuloshakuinen asenne, ota jo yhteys. Me voimme sopia hyvin yhteen!

VETOVOIMAISEMPI BRÄNDI

Haluatko enemmän uskollisia asiakkaita?

Vetovoimainen ja vahva brändi on toimintasi kivijalka. Se rakennetaan kokonaisvaltaisella viestien, ilmeen ja asiakaskokemuksen suunnittelulla. Olipa kyse esimerkiksi yrityksen, yhteisön tai tuotteen brändinrakentamisesta, kysy meiltä apua. Olemme vetovoimaisuuden, brändien ja yrityskuvien rakentamisen ammattilainen.

  • Kirkas brändi viestii toiminnan tavoitteita tukevia asioita
  • Asiakaskokemus ja -uskollisuus paranevat
  • Erotut paremmin kilpailijoistasi
  • Myynti kasvaa
  • Yrityksen arvo nousee

ENEMMÄN MYYNTIÄ

Kaipaako liikevaihtokäyrääsi nousujohteisuutta?

Myynti saa vauhtia keskittymällä oikeisiin asioihin ja volyymin rakentamiseen. Fiksusti toteutetulla monikanavamarkkinoinnilla tavoitat asiakkaasi niin digitaalisessa kuin fyysisessä ympäristössä, saat aikaan toimintaa ja teet parempaa tulosta. Ai miten? – Kysy meiltä. Työkalupakissamme on paljon täsmätyökaluja markkinoinnin ja mainonnan tulokselliseen virittämiseen.

  • Suunnitelmallinen ja linjakas toiminta tuo paremmin tulosta
  • Saat markkinointiviestisi paremmin perille
  • Toimenpiteet tukevat liiketoimintasi kasvua
  • Saat mitattavia tuloksia, jotka auttavat johtamaan toimintaa
  • Hoidat hommat paremmin kuin kilpailijasi

TEHOKKAAMPAA TOTEUTUSTA

Haluatko markkinointi-investoinnillasi parhaan tuloksen?

Hyvä ja luotettava markkinointikumppani on kullanarvoinen asia. Tehokkuus, laatu ja projektien hallinta on meille itsestäänselvyys. Meidän toimintatapamme ovat hioutuneet vuosien varrella, kantapään kautta oppien. Voimme tarjota avuksesi tehokkaan, luotettavan ja ketterän markkinoinnin erikoisyksikön, tarvitsetpa sitten pitkäaikaista kumppania, projektiluonteista apua tai inhouse-toimintatapaa.

Näitä suunnittelemme