In Blogi
palveluseteli

Boostia bisnekseen 5 000 eurolla – Jyväskylän yrityspalveluseteli haettavissa marraskuun loppuun asti!

Kaipaako bisneksesi uutta boostia? Yrityspalveluseteli antaa jyväskyläläisille yrityksille loistavan mahdollisuuden kasvaa ja kehittää toimintaansa. Palvelusetelillä yrityksesi voi ostaa 5 000 eurolla asiantuntijapalveluita bisneksesi myyntiin, markkinointiin, strategiaan ja johtamiseen 20 % omavastuulla.

Yrityspalveluseteliä voi hakea marraskuun loppuun asti, joten toimi nopeasti ja ota monikanavamarkkinnoinnin erikoisyksikkö palvelukseesi. Tehdään yhdessä tavoitteistasi tuloksia!

Kenelle?

Yrityspalveluseteliä voivat hakea kaikki Jyväskylän kaupungin alueella toimivat pk-yritykset, joiden kotipaikka ja/tai toimipaikka on Jyväskylässä. Yritysmuoto voi olla mikä tahansa. Pääasia, että on halua kehittyä ja kasvaa!

Palveluseteliä voit käyttää esimerkiksi seuraaviin palveluihimme:

 • Asiakaslähtöiset verkkosivut tai verkkosivujen uudistaminen
  Edustavat ja tehokkaat kotivisut ovat yrityksesi paras käyntikortti ja tärkeä osa digitaalista markkinointikanavakokonaisuutta. Nykyaikainen, asiakas- ja hakukoneystävällinen verkkosivusto varmistaa, että asiakkaasi löytävät palvelusi helposti: saat lisää yhteydenottoja ja lisää kauppaa.
 • Yrityskuvan/tuotebrändin kehittäminen
  Brändityössä autamme yritystäsi rakentamaan strategisen perustan yrityskuvalle/brändille. Tuotoksena syntyy kaikkea toimintaa ohjaava tavoitekuva, ydinviestit sekä visuaalisen ilmeen elementit. Ohjaamme myös jalkauttamaan ne parhaalla tavalla eri markkinointivälineisiin.
 • Markkinoinnin strategia ja toimenpidesuunnitelma
  Markkinoinnin strategia- ja toimenpidesuunnitelma on ketterä projekti, jossa ideoimme ja kokoamme yhdessä yrityksesi markkinoinnin strategiset linjaukset sekä toimenpidesuunnitelman selkeäksi arjen työkaluksi.
 • Sisältömarkkinoinnin startti
  Sisältömarkkinoinnilla herätetään asiakkaiden mielenkiinto, rakennetaan asiakasuskollisuutta ja hankitaan lisämyyntiä. Sisältömarkkinoinnin startissa kootaan yrityksesi kaikki tärkeä sisältö ja luodaan sisältömarkkinoinnista tehokas ja jatkuvaksi prosessi.
 • Sähköinen kysely liiketoiminnan kehittämisen tueksi
  Älä lankea tietämättömyyden sudenkuoppaan, vaan johda tiedolla. Apunasi on sähköinen ja mainetta niittänyt ZEF-työkalu, joka auttaa keräämään tarvittavan tiedon ketterästi ja kustannustehokkaasti digitaalisin keinoin.

Tutustu palvelutuotteisiimme tarkemmin Palse.fi-portaalissa:

Näin haet

 1. Tilaa linkki yrityspalvelusetelin hakulomakkeeseen sähköpostiisi Palse.fi-palvelusta.
 2. Täytä hakulomake huolellisesti viimeistään 30.11.
 3. Saat tiedon setelin myöntämisestä 20.12. Setelin myöntämisestä päättää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö.

Kilpailukykyä palvelusetelin avulla

Koska kilpailijoita on runsaasti, on parempi erottua joukosta ja jäädä mieleen. Vahva brändi varmistaa kilpailukyvyn muuttuvilla markkinoilla. Siksi esimerkiksi S&W Metalkon yritysilmeen päivittäminen aloitettiin Jyväskylän kaupungin yrityspalvelusetelin tuella.

Lue lisää yritysilmeen toteutuksesta:

S&W Metalko Oy – Kilpailukykyä uudesta brändi-ilmeestä

Yritysilmeen päivittäminen sai alkusysäyksensä tehtaan laajennuksesta ja uusien palvelujen käyttöönotosta. S&W Metalkon tavoitteena oli rakentaa vahva brändi, joka varmistaa kilpailukyvyn muuttuvilla markkinoilla…

Lue lisää >>

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteys, niin jutellaan.

Seppo Haimakainen
suunnittelujohtaja
puh. 040 054 1172
[email protected]

Heli ja kauppiaspariskuntatuotteistaminen