In Referenssit
S&W Metalko Oy - Kilpailukykyä uudesta brändi-ilmeestä

S&W Metalko Oy – Kilpailukykyä
uudesta brändi-ilmeestä

S&W Metalko Oy, ent. Jaakko Hannula Oy, on vuodesta 1969 asti toiminut täyden palvelun metallitalo, jonka vahvuuksia ovat juuri asiakkaan tarpeisiin luodut teollisuus- ja myymäläkalusteratkaisut.

Yritysilmeen päivittäminen sai alkusysäyksensä tehtaan laajennuksesta ja uusien palvelujen käyttöönotosta. S&W Metalkon tavoitteena oli rakentaa vahva brändi, joka varmistaa kilpailukyvyn muuttuvilla markkinoilla. Samalla haastoimme yritystä pohtimaan nimensä muuttamista. Kun yrityksen strategia ja tulevaisuuden tavoitteet oli asetettu, perustavanlaatuisen muutoksen tekeminen oli helppoa. Nimenmuutos on sujunut onnistuneesti, ja niin henkilöstö kuin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä uuteen nimeen.

”M1:n asiantuntijat ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaan toiminnasta ja tavoitteista – he innostuvat asioista asiakkaan rinnalla ja pitävät ohjat käsissään alusta loppuun asti. Suunnittelupalaverit ovat innostavia, selkeitä ja sopivan rentoja. Luotamme jatkossakin M1:n ammattitaitoon.”

-Sari Löllö, S&W Metalko Oy:n toimitusjohtaja

Toimenpiteitä:

• Brändityö, visuaalinen ilme ja ydinviestit
• Uuden yritysnimen valintaprosessiin osallistuminen ja sparraus
• Brändiohjeiston laadinta
• Verkkosivuston suunnittelu ja tekninen toteutus
• Kuvausten suunnittelu ja valvonta

Kehitystyö on saatu hyvään alkuun, ja tulevaisuudessa keskitymme tunnettuuden lisäämiseen, tavoitettavuuteen ja palvelujen markkinointiin.

Metalko Verkkosivuston suunnittelu ja tekninen toteutus
Metalko Brändityö, visuaalinen ilme ja ydinviestit
Metalko Brändityö, visuaalinen ilme ja ydinviestit